AKUT TILBUD Jazz bandet 10 STEPS spiller i Folkecaféen onsdag 2. maj

Syv unge jazzstuderende fra Sverige og Danmark er på turné i disse uger og lægger vejen forbi Folkecaféen i Fensmark på onsdag d. 2. maj kl. 20

De dygtige musikere i 10 STEPS har en fælles fascination af musikeren og komponisten Lennie Tristano, som spillede en vigtig rolle i udviklingen af West Coast-retningen indenfor bebopgenren i 50’erne. Han var mentor for bl.a. Lee Konitz og Bill Evans. Lennie Tristano komponerede efter et 10 trins-princip, som har inspireret de unge musikere i deres arbejde og til deres band-navn.

Koncerten er en hyldest til den vidunderlige tilgang til harmonik og improvisation, som Lennie Tristano stod bag, tilføjet en godt portion af bandmedlemmernes personlige præg.
10 STEPS præsenterer nye temaer, som de har komponeret over gode gamle standarder. Er man jazz-nørd kan man gætte med, og ellers bare nyde musikken. Det swinger helt til sidste ottendedel!

De unge musikere har fundet hinanden gennem deres studie på Fridhem Folkhögskola i Skåne, som er en af Sveriges mest anerkendte jazzskoler.

Pernille Mejer – vokal
Joel Karlsson – tenor sax
Adrian Åsling Sellius – alt sax
Povel Widestand – klaver
Joakim Sandgren – guitar
Isa Savbrant – bas
Lasse Funch – trommer

10 STEPS spiller for ”hatten rundt”. Dørene åbner kl. 19.30. Alle er velkomne. Arr.: Folkecaféen


Besøg os på Facebook!

www.facebook.com/pages/Folkecaf%C3%A9en-i-Fensmark/117767468321673


Facebook: Folkecafeen i FensmarkMy Great Web page


Last update:  11:24 10/05 2012