Kommende arrangementer

  • BEMÆRK BILLETTER KAN RESERVERES
  • VED INDTALING PÅ 29 93 73 83
  • MAIL PÅ folkecafeen@gmail.com
  • ___________________________________________________________________
Fredag 24. august 2012 "Police Symphony Orchestra" Tjekkiet

  • kl. 19 Forloren Skildpadde
  • Kl. 20 Koncert
  • kl. 22 ca. Generalforsamling i krostuen
  • Entré 100 kr.

 

Det er ikke et tjekkisk politikorps der indtager Fensmark og Næstved i disse dage, men 55 unge mennesker fra byen Police i Tjekkiet

For et par år siden var der nogle unge mennesker i området omkring byen Police i det nordøstlige hjørne af Tjekkiet, der var lidt kede af, at der ikke rigtigt var nogle organiserede muligheder for at udøve musik, efter at have forladt skolen.

De besluttede sig til at danne et symfoniorkester, således at man kunne samle alle de talentfulde unge musikere op, som fandtes i området.

Det drejer sig om tøndedaskeren Jakub og 1. violinisten Petra. Petra er i øvrigt, på trods af sin unge alder - 18 år, præsident for PSO. Deres lillesøster på 12 år spiller cello i orkestret. Det er hende der spiller solo på "The Final Countdown".

I løbet af 2 år har dette symfoniorkester vokset sig stort med 55 aktive musikere. Orkestret har et meget højt ambitionsniveau, da en stor del af medlemmerne er musikstuderende. For at øge kvaliteten har man ansat en meget dygtig ildsjæl som dirigent, nemlig den legendariske Miroslav Srna. Denne gør et stort stykke arbejde for at indfri det høje ambitionsniveau.

Musikstilen er meget blandet og spænder over musical-musik,  jazz, klassisk, til Rock med bla. Alt sammen udført i flotte symfoniarrangementer.

Når musikken er slut afholdes generalforsamling i krostuen for foreningens medlemmer. Når man er registreret med mailadresse er man medlem. 

http://www.youtube.com/user/PoliceSymphony

http://policesymphonyorchestra.cz/


Besøg os på Facebook!

www.facebook.com/pages/Folkecaf%C3%A9en-i-Fensmark/117767468321673My Great Web page


Last update:  11:48 15/09 2012