Kommende arrangementer

  • BEMÆRK BILLETTER TIL FOLKECAFÉEN KØBES HOS SUPERBRUGSEN I FENSMARK
  • Sørgsmål: VED INDTALING PÅ 29 93 73 83
  • MAIL PÅ folkecafeen@gmail.com
  • ___________________________________________________________________


UDSOLGT 10.30 onsdag 24. til FREDAG

Køb til de øvrige forestillinger på:

www.billetten.dk/event/34519


Fredag 26. oktober 2012 "Arsenik og gamle kniplinger" v. HATTeaterstykket Arsenik og gamle kniplinger, oversat af Poul Sørensen, blev vist første gang i 1941, og blev en kæmpesucces.

 

 

Denne ”sorte komedie” er bygget op omkring Mortimer, som er tilsyneladende den eneste ”normale” i den Mortimerske familie. Hans to gammeljomfru – tanter Abby og Martha kan ikke se det ulovlige i at ” hjælpe ” ensomme gamle mænd ud af deres ensomhed, ved at ”give dem fred”. Teddy, hans bror, tror han er Roosevelt, og har travlt med at grave ved Panama kanalen, som befinder sig i kælderen. Jonathan er skurken og den 3´bror i familien, er opereret og ukendeliggjort af den alkoholiserede dr. Einstein’s mislykkede plastickirurgi.

 

 

Mortimer, som er forelsket i præstedatteren Elaine, bliver mere og mere forvirret og bekymret over sin familie og ikke mindst de nedarvede gener.

Der er en voldsom trafik i den lille stue af emsige politibetjente, en bekymret præst og et par ” ensomme ældre mænd ”, som måske har lyst til at smage den hjemmelavet ” hyldebærvin ”.

 

Medvirkende: Trine Willumsen, Vibeke Thide, Kasper Lynge Larsen, Cecilia Frederiksen, Søren Selsing, Tommy D Jørgensen, Klavs Strange, Jørgen Groth, Anders Kremmling, Mikkel Gaston, Marco Krohn Normann, Morten Worm

 

Instruktør: Janni Andersen

___________________________________________________________________


23. november: Julefrokost m. Tanja og Curtie "Spurven & Fuglen"Underholdning, viser, fællessang og lidt blød dansemusik.

___________________________________________________________________


Besøg os på Facebook!

www.facebook.com/pages/Folkecaf%C3%A9en-i-Fensmark/117767468321673My Great Web page


Last update:  09:11 06/11 2012