Kommende arrangementer

  • Eventuelle spørgsmål indtales på 29 93 73 83
  • KØB BILETTER I SUPERBRUGSEN I FENSMARK folkecafeen@gmail.com
  • ___________________________________________________________________


Opera søndag d. 12.5. kl. 15Signe Asmussen, sopran - Gert Henning-Jensen, tenor - Carol Conrad, piano

 

Mor dig på Mors Dag til forårets festligste koncert med de kgl. operasangere Gert Henning-Jensen og Signe Asmussen.

 

FolkeCaféen i Fensmark sætter et festligt punktum for sæsonen med en koncert med sopranen Signe Asmussen og tenoren Gert Henning-Jensen akkompagneret af pianisten Carol Conrad på flygel. Og i anledning af Mors Dag vil der være kaffe- og kagebord før koncerten fra kl. 15. Og som vanligt afholdes koncerten i Folkemusikhuset, Holmegaardsvej 56 i Fensmark.

 

Koncerten d. 12. maj afvikles over 2 afdelinger, hvor 1. afdeling vil være præget af kendte og elskede soli og duetter fra operaens og operettens verden.

 

2. afdeling vil også indbefatte mere populære toner, hvor der vil blive lejlighed til at høre Gert Henning-Jensen som crooner! Og måske vil Signe Asmussen også give prøver på sit talent for at synge sange med baggrund i latinamerikanske rytmer.

 

Gert Henning-Jensen har gæstet FolkeCaféen flere gange før, og hver gang med stor succes, for han har en umiddelbar drenget charme, som går lige ind hos publikum i de intime rammer, som en koncert i Folkemusikhuset er.

 

Gert Henning-Jensen debuterede som Almaviva i Rossinis Barberen i Sevilla på Det Kongelige Teater, 1992.

 

Signe Asmussen er et nyt spændende bekendtskab, som vi glæder os til at præsentere i FolkeCaféen.

 

Signe Asmussen er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København med Bodil Øland og Keld Thaarup som lærere. Debuterede i 2001 fra Solistklassen sammesteds, med strålende anmeldelser, der udråbte hende til ”en sanger med ekstraordinære muligheder” og en ”vokal intimforfører”...

 

Nysgerrighed og en glubende appetit på nye udfordringer har ført hende ad mange forskellige veje, og hun har nu for alvor slået sit navn fast som én af de mest alsidige og karismatiske, yngre sangerinder, en musikalsk kamæleon, som uden problemer boltrer sig i snart sagt alle genrer.

 

Billetpris 150 kr.

__________________________________________________________________________Last update:  05:43 14/06 2013