Kommende arrangementer

  • Eventuelle spørgsmål indtales på 29 93 73 83
  • KØB BILLETTER I SUPERBRUGSEN I FENSMARK folkecafeen@gmail.com
  • ___________________________________________________________________


23. juni Sct. Hans med bål på PlænenFestlig og fornøjelig folkefest i FolkeCaféen - d'Irsk underholder!

 

Fra kl. 18.30 vil som vanligt parasoller, borde og stole være sat op i gården bag Folkemusikhuset, og vore grill være glohede, så de er klar til få lagt dine medbragte lækkerier på, og du kan begynde dit arbejde som grill-mester.

 

Vi sørger for salat & brød, sennep & ketchup, service & bestik, servietter & underholdning, bål, båltale og Midsommervise – igen i år med stor skrift, så alle kan læse og synge med!

 

Underholdningen er lagt i hænderne på Benny Malm og hans musikalske venner fra d'Irsk.

 

Ved 21.30-tiden tænder vi bålet og hører en båltale; - som ingen rigtig får hørt, for vi skal lige have talt med nogle af de bekendte, som vi ikke har set siden sidste års Sct. Hans!

 

Vi synes, at priserne Sct. Hans aften skal være, så alle kan deltage, derfor er prisen sat til 50 kr for voksne, men kun 20 kr for børn – kun drikkevarer skal der betales ekstra for.

 

Billetter kan købes på kontoret i SuperBrugsen og ved indgangen.

 

Borgere i Fensmark og omegn, der holder egen fest, er også i år velkomne til at kikke forbi og være med, når vi tænder bålet - det er gratis. Men måske også få lyst til lige at runde baren?


Afviklet: Opera søndag d. 12.5. kl. 15Signe Asmussen, sopran - Gert Henning-Jensen, tenor - Carol Conrad, piano

 

Mor dig på Mors Dag til forårets festligste koncert med de kgl. operasangere Gert Henning-Jensen og Signe Asmussen.

 

FolkeCaféen i Fensmark sætter et festligt punktum for sæsonen med en koncert med sopranen Signe Asmussen og tenoren Gert Henning-Jensen akkompagneret af pianisten Carol Conrad på flygel. Og i anledning af Mors Dag vil der være kaffe- og kagebord før koncerten fra kl. 15. Og som vanligt afholdes koncerten i Folkemusikhuset, Holmegaardsvej 56 i Fensmark.

 

Koncerten d. 12. maj afvikles over 2 afdelinger, hvor 1. afdeling vil være præget af kendte og elskede soli og duetter fra operaens og operettens verden.

 

2. afdeling vil også indbefatte mere populære toner, hvor der vil blive lejlighed til at høre Gert Henning-Jensen som crooner! Og måske vil Signe Asmussen også give prøver på sit talent for at synge sange med baggrund i latinamerikanske rytmer.

 

Gert Henning-Jensen har gæstet FolkeCaféen flere gange før, og hver gang med stor succes, for han har en umiddelbar drenget charme, som går lige ind hos publikum i de intime rammer, som en koncert i Folkemusikhuset er.

 

Gert Henning-Jensen debuterede som Almaviva i Rossinis Barberen i Sevilla på Det Kongelige Teater, 1992.

 

Signe Asmussen er et nyt spændende bekendtskab, som vi glæder os til at præsentere i FolkeCaféen.

 

Signe Asmussen er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København med Bodil Øland og Keld Thaarup som lærere. Debuterede i 2001 fra Solistklassen sammesteds, med strålende anmeldelser, der udråbte hende til ”en sanger med ekstraordinære muligheder” og en ”vokal intimforfører”...

 

Nysgerrighed og en glubende appetit på nye udfordringer har ført hende ad mange forskellige veje, og hun har nu for alvor slået sit navn fast som én af de mest alsidige og karismatiske, yngre sangerinder, en musikalsk kamæleon, som uden problemer boltrer sig i snart sagt alle genrer.

 

Billetpris 150 kr.

__________________________________________________________________________
Mød os på Facebook!
My Great Web page


Last update:  20:14 02/09 2013