Kommende arrangementer

  • Eventuelle spørgsmål indtales på 29 93 73 83
  • KØB BILLETTER I SUPERBRUGSEN I FENSMARK folkecafeen@gmail.com
  • ___________________________________________________________________Lørdag 5. oktober kl. 14.15 JAZZ-Matinè: Agergaard, Dahl, Davidsen, Osgood

OBS: Nyt spillested - Musikskolens koncertsal på Holmegaardskolens ny afdeling!

 

Herboende Thomas Agergaard har samlet en legendarisk jazzkonstellation.

 

Thomas Agergaard

der bor med sin familie og har sit kreative værksted ikke langt fra Holmegaard Glasværk og mosen, er kendt for sit på en gang virtuose og lyriske spil på sin saxofon; - og som en slags eksponent for den såkaldte "nordiske tone".

Agergaard har ved flere lejligheder fået anmelderne helt op af stolene, hvor de store superlativer er bragt i anvendelse.

Agergaard er også en flittig komponist, hvor han ofte bevæger sig uden for jazzen og komponerer for klassiske ensembler og solister. Han er desuden stærkt optaget af at udbrede den levende musik i bred forstand, så det ikke kun er i de store byer, at musikken beriger os.

Konkret har han været dybt engageret i "Eventyrlige aftner" og "Jazzgrooves" på JB10 i Næstved (tidligere Ungdommens Hus i Jernbanegade).

Og endelig skal det nævnes, at Agergaard i de senere år har kastet sig over billedmageriet, hvor han skaber fantasifulde fabulerende figurer i stærke farver omkranset af den sorte tusch. Se evt mere på thomasagergaard.com

 

Carsten Dahl

I de senere har Carsten Dahl ofte kunnet høres med den danske trompetist Palle Mikkelborg og senest med den danske blokfløjte virtuos Michala Petri.

Dahl har en eminent rytmisk fornemmelse og en fantastisk klangfornemmelse, der placerer ham i top 10 af de nordiske pianister.

Carsten Dahl har inden for det sidste år kunnet føje en ny ting til sit cv, idet han er blevet ansat som professor på Det rytmiske Konservatorium

Se evt. mere på carstendahl.dk

 

Nils Bo Davidsen

er gruppens bassist, og han har spillet med utal af udenlandske og danske musikere gennem de seneste 20 år; - bl.a.i Carsten Dahl "experience" og med den kendte "Næstved-pianist" Simon Toldam og hans trio samt konstellationen STORK, hvor Toldam også er med.

For øvrigt var Davidsen så sent som sidste efterår i FolkeCaféen med bl.a. Agergaard og Toldam.

 

Kresten Osgood

kræver måske ikke nogen nærmere præsentation, for han har som trommeslager været her, der og alle vegne på den danske jazz scene de seneste år

Osgood forlod rytme-kons for 10 år siden, og siden har han ikke set sig tilbage, men været en efterspurgt trommeslager både i Danmark og det store udland.

Osgood er uortodoks og folkelig på samme tid, idet hans eminente groove og fantastiske klangfornemmelse har bragt ham i forbindelse med snart sagt alle genrer fra Nick & Jay til avantgarde.

Osggod er kendt i en bredere offentlighed for sine børneprogrammer på DR, hvor han på underholdende vis får børn og unge til spille på instrumenter, de aldrig har rørt før - og med forbløffende resultater. Se evt mere på osgood.funky.dk

 

BillettenK

oster 120 kr og kan købes i forsalg i SuperBrugsen i Fensmark og ved indgangen.

Dørene åbnes kl. 13, og der kan som vanligt købes både kolde og varme drikkevarer.

 

OBS: Grundet indtrufne omstændigheder holdes koncerten ikke som tidligere meddelt i Folkemusikhuset, men i Musikskolens koncertsal på Holmegaardskolens ny afdeling med p-mulighed ved Holmegaardsvej 13, Fensmark.

 

 

 


Søndag 17. november guitarDuo Kristian og Marco

Brunch-koncert-generalforsamlingsdag. Kristian Eising Ibsen og Marco Bruono vil divertere med klassisk guitarmusik, latin og tango.

 

Kristian og Marco har flere gange gæstet Folkemusikhuset og spiller fast tango på flere københavnske spillesteder. Når du holder fri studerer de på Musikonservatoriet.

 

 

 

 

 Mød os på Facebook!
My Great Web page


Last update:  19:28 30/10 2013