Kommende arrangementer

  • Eventuelle spørgsmål indtales på 29 93 73 83
  • KØB BILLETTER I SUPERBRUGSEN I FENSMARK folkecafeen@gmail.com
  • ___________________________________________________________________


Brunch & Musik Special: ”Fra Gellerup til Hellerup” - Simona Abdallahs musikalske foredrag søndag d. 30.3. kl. 10

Krydret med darbuka-spil vil Simona Abdallah fortælle sin personlige historie om en rejse - fra pige i en aarhusianske ghetto, til professionel trommeslager med arabisk baggrund. Simonas kamp for frigørelse er en historie om et stykke nutidig kvindefrigørelse fortalt med både smerte, humor og varme.

 

Simona Abdallah (f. 1979) er foruden professionel musiker også uddannet life- og businesscoach. Som musiker har hun optrådt i mange forskellige sammenhænge, bl.a. som del af Casper Christensen og Frank Hvams show.

 

Søndag d. 30.3. kl. 10 åbner vi dørene for vores berømte søndagsbrunch, som vi hygger os med til kl. 11, hvor Simona Abdallah vil spille og fortælle om sit omskiftelige liv.

 

Billetter kan købes i forsalg fra fredag d. 21. marts i SuperBrugsen i Fensmark frem til lørdag d. 29. marts. Evt resterende billetter sælges ved indgangen.

Billetterne til både brunch og det musikalske foredrag koster 125 kr for voksne og 50 kr for børn og unge under SU-alder. Evt ledige pladser til det musikalske foredrag sælges ved indgangen for 100 kr fra kl. 10.45.

 


Folkecaféen

Overfor Holmegaardskolen
Holmegaardsvej 56
4684 Holmegaard


Mød os på Facebook!
My Great Web page


Last update:  18:11 01/04 2014