Brunch & Musik for hele familien er tilbage i FolkeCaféen efter sommerferien søndag d. 14. september kl. 10
DOBBELTPROGRAM MED NYE LOKALE TALENTER

 

Mea Mi går som den første på scenen. Hun er en ung singer-songwriter fra Fensmark, og hun synger egne sange til eget guitarakkompagnement, hvor Luca Sophia støtter op på kor. Måske tænker du: Hvor er det, jeg har set hende før, ja, så er det måske i Starbucks i Næstved Storcenter, hvor du har kunnet møde hendes smilende ansigt.

 

Efter en kort pause kommer Luca Sophia Band på scenen. Luca Sophia Krohn, som er bandleder, er også en ung lokal singer-songwriter, som vil være kendt af mange som medvirkende i mange år i Holmegaard Amatør Teaters udødelige julekomedie, ”Hvordan det alligevel blev jul i det gamle forsamlingshus” (som hendes farfar, Volmer Krohn, var medforfatter på)

 

Krohn-søstre i front!

Luca Sophia har taget sine to søstre med i bandet. Det er storesøster Kiva Maria og lillesøster Frida Emilie, der vokalt bakker deres søster op. Søstrene bakkes yderligere op af musikerne Emil Lynge Rasmussen på guitar, Michael Hemmer på bas og Lucas Nygaard på trommer.

 

Men inden underholdningen vil FolkeCaféen fra kl. 10 byde på en lækker brunch, hvor der formentlig igen vil være yoghurt og frugt over pølser og æg til pandekager med sirup eller honning samt lækkert brød.

Musikstart ca. kl. 11.

 

Billetter a 50 kr for børn og 100 kr for voksne (Ja, det er for billigt!) købes i SuperBrugsen frem til lørdag d. 13. september. Evt. resterende billetter sælges ved indgangen.

 

 

Efterårets øvrige program i FolkeCaféen:

26. sept "Daytripper" spiller til FolkeCaféens 25 års jubi-fest; 10. okt "Vi maler byen rød" premiere på Holmegaard Amatør Teaters store efterårsmusical; 1. nov familieeftermiddag med "Scat Catz"; 8. nov Syng med-aften med John Reenberg, hvor "To omskårne med creme og en dårlig" spiller op til skæg og ballade efter en lækker middag.


Folkecaféen

Overfor Holmegaardskolen
Holmegaardsvej 56
4684 Holmegaard


Mød os på Facebook!
My Great Web page


Last update:  14:08 22/09 2014