Scat-Catz kommer til byenNår Scat-Catz kommer til byen inviteres alle – store som små - til lørdagsfamiliehygge d. 1. nov. kl. 16 i FolkeCaféen i Folkemusikhuset i Fensmark!

 

Med 4 af landets bedste musikere rokker og ruller, hopper og klapper, synger og swinger alle sig ind i musikkens verden med jazzklassikere af bl.a. Duke Ellington og Jobim, men også nye sange og musik der skabes nu og her i fællesskab med publikum.

 

Scat-Catz spiller ikke FOR, men MED publikum og når koncerten er slut får alle der har lyst et Scat-Cat diplom, som bevis på at de har været med til at spille!

 

MUSIKERE:

 

Sille Grønberg - Vokal og guitar: har spillet 600 koncerter med Djanzz og har turneret i Frankrig, Belgien, Estland og Kina. Spiller desuden i Lydland, De tre Musikterer og Rosa fra Rouladegade.

 

Palle Windfeldt - Guitar: Komponist og guitarist i Tango Orkestret, Bagdad Dagblad, Snajer / Windfeldt Guitarduo, Djanzz, Lydland og Rosa fra Rouladegade.

 

Steen Rasmussen - Keyboards: Spiller / har spillet med bla: Sanne Salomonsen, DR bigband, Nabia, Airto Moreira, Søs Fenger, Danseorkestret, Marie Carmen Koppel. Har desuden eget nordisk-brasilianske orkester og blev nomineret til en DMA-JAZZ grammy.

 

Klaus Menzer - Trommer: Har medvirket på op imod 1000 udgivelser. Spiller/har spillet med bl.a. Sneakers, Moonjam, Lis Sørensen, Sebastian, Burning Red Ivanhoe, One Two, Sanne, Hanne Boel, Alberte og græsrødderne – Han modtog Ken Gudman prisen i 2009.

 

Efter musikken serverer FolkeCaféen kødsovs & pasta med grønsagsstave og lidt brød, så der ikke skal tænkes på aftensmad.

 

Billetter kan købes i SuperBrugsen i Fensmark fra søndag d. 26. okt. eller fra i dag via MobilePay på 91253550

Billetterne koster 20 kr for børn og 100 kr for voksne - og det er med mad!


Kommende arrangementer

LØRDAG D. 8. NOVEMBER OPTRÆDER FENSMARKS ÆLDSTE BOY-BAND "TO OMSKÅRNE MED CREME OG EN DÅRLIG" OP TIL SANG, SKÆG OG BALLADE MED JOHN REENBERG I FRONT. DER ER EN LÆKKER BUFFET FØR SHOWET, OG DER ER MIDNATSDISKOTEK EFTER SHOWET. EN AFTEN FOR DET VOKSNE PUBLIKUM. DER ER STADIG FÅ BILLETTER AT FÅ I SUPERBRUGSEN I FENSMARK.
SØNDAG D. 16. NOV. KL. 11 BYDER FOLKECAFÉEN PÅ ÅRETS HYGGELIGSTE JULEFROKOST MED UNDERHOLDNING UNDER OG EFTER MED TANJA & CURTIE.

Medlemskort 50 kr. Gæstekort 25 kr. udover entréen.


Folkecaféen

Overfor Holmegaardskolen
Holmegaardsvej 56
4684 Holmegaard


Mød os på Facebook!
My Great Web page


Last update:  19:12 08/11 2014