Medlemskort 50 kr. Gæstekort 25 kr. udover entréen.
Multimusikfestival TORSDAG D. 9. OKTOBER

3 KONCERTER I TOPKLASSE PÅ SAMME AFTEN I FOLKECAFÉEN!

 

19.15

KONCERTPIANISTEN RIKKE SANDBERG OG CELLISTEN TOBIAS VAN DER PALS

 

21.00

SANGERINDEN KIRA SKOV SAMMEN MED GUITARISTEN OG KOMPONISTEN RUNE FUNCH, PIANISTEN SIMON TOLDAM

 

22.00

AFRIKANSK TROMMEFEST SYLVESTER AGBEDOGLO OG HANS TRE MUSIKALSKE LEGEKAMMERATER

 

 

19.15 Rikke Sandberg blev allerede som 16 årig optaget på Det danske Musikkonservatorium. Rikke har givet solokoncerter over hele norden, i store dele af Europa og USA. Hun optræder som kammermusiker med mange af landets dygtigste solister og koncertmestre og med Tanja Zapolski i klaverduo og firhændigt.

 

Tobias van der Pals er uddannet på Det kongelige danske Musikkonservatorium hos Morten Zeuthen og har spillet både som solist og som medlem af både små og store ensembler. i dag underviser han også på DKM.

 

 

21.00 vil salen fyldes af andre toner.

 

Sangerinden Kira Skov sammen med guitaristen og komponisten Rune Funch, pianisten Simon Toldam, der har trådt sine barnesko i Næstved, og den norske saxofonist Knut Riisnæs går på scenen for at trykke den af.

 

Kira Skov er netop nu pladeaktuel med hendes og Marie Fiskers canadiske udspil The Cabin Project. Men Kira Skov er altid på vej mod nye steder i sin musik, så det bliver spændende at høre, hvad hun har med til os på torsdag.

 

 

22.00 Aftenen rundes af med et sandt festfyrværkeri af en afrikansk trommefest, når Sylvester Agbedoglo og hans tre musikalske legekammerater spiller op.

 

Sylvester kan noget med sine trommer, der gør, at det er helt umuligt at sidde stille. Masterdrummer Sylvester Agbedoglo er fra Togo, Vestafrika og er født ind i en familie og en kultur, hvor musik, dans, trommer og sang har stor betydning i alle livets aspekter. Sylvester har boet og undervist i Danmark siden 1990.

 

I 1998 startede han sin Djembeskole, hvorigennem han underviser og underholder børn og voksne.Så glæd dig til, at Sylvester byder op til livgivende dans.

 


Medlemskort 50 kr. Gæstekort 25 kr. udover entréen. (copy 1)


Efterårets øvrige program i FolkeCaféen:

1. nov familieeftermiddag med "Scat Catz";
8. nov Syng med-aften med John Reenberg, hvor "To omskårne med creme og en dårlig" spiller op til skæg og ballade efter en lækker middag.
16. nov. Tanja & Curtie spiller og synger til FolkeCaféens julefrokost - i år med "Solæg"!

Folkecaféen

Overfor Holmegaardskolen
Holmegaardsvej 56
4684 Holmegaard


Mød os på Facebook!
My Great Web page


Last update:  12:41 29/01 2015