Søndag d. 30 marts kl. 15
Touché – et 13 mands kor, der må give ethvert englekor mindreværdskomplekser! Dirigent: Jesper Holm

Dette dejlige kor, som du ikke må snyde dig selv for, og som synger alt fra "Den lille frække Frederik" over Gitte Hænning-klassikeren "Snakker med mig selv" til Frank Sinatras "Fly Me to the Moon", består af en række fremragende sangere, som også er solister i koret. Og så har koret den frækhed at synge, så man tror, man sidder til koncert med et stort orkester – men der er ingen instrumenter!

Touché er kendt for sine bigbandlignende arrangementer, sit seje swing og kælen for jazz-akkorderne.

Touché’s koncerter byder på jazzstandards blandet med nyere numre af bl.a. Touchés dirigent, komponist og arrangør, Jesper Holm.

Det 13 m/k store a capella-ensemble består af musikstuderende ved Københavns Universitet og Rytmisk Musikkonservatorium.

Touchés 13 sangere er også solister, hver med egen mikrofon, hvilket skaber et helt specielt lydbillede, hvad enten det gælder lyriske ballader eller up-tempo bigband-swing for fuld udblæsning.

Blødt, vildt, sejt og sexet, stemmerne kan så meget og jazzen lægger op til det hele. Derfor har Touché en stor spredning i repertoiret, således at både fans af traditionel såvel som nyere jazz får en dejlig oplevelse ved Touchés koncerter.

Billetprisen er 125 kr + gebyr pr koncert, inkl. medlemskortLast update:  16:08 15/09 2008